Pilgaard Ark. | Referencer - Pilgaard Ark.

Referencer

Gry og Christian Assam Taarnhøj, Vemmetofte Allé 24

”Fra starten, havde vi en fornemmelse af, at du forstod vores ønsker… Vi valgte Pilgaard Ark. fordi vi synes det tidligere arbejde var flot og fordi vi vidste at Christoffer både var arkitekt og bygningskonstruktør og derfor har blik for udførelsen og finish… Vi vil til enhver tid anbefale Pilgaard Ark. til andre, du har været uvurderlig for vores proces, og for husets nye udtryk. Det har været en god proces fra start netop fordi du har været med.”
se projektet her

Janus Højgaard Kortsen, Harespringet 10

Tilsyn: ”…Christoffer er meget grundig på byggemøderne, spørger ind, udfordrer, og bliver gerne længe indenfor et område, hvis der er uklarhed… Christoffer er god til at identificere/kommunikere, hvis der er områder, hvor bygherre og entreprenør har forskellige opfattelser… Christoffer har en positiv og konstruktiv tilgang, som smitter af på de folk han arbejder sammen med…. Christoffer har været 100% engageret fra start til projektafslutning.”
se projektet her

Sune og Karen Edinger Gram, Fjordparken 28

”… Stor fleksibilitet ift. mødetidspunkter og forståelse for vores situation – herunder villighed til altid at komme til os og på tidspunkter ud over alm arbejdstid. Tak for stor tålmodighed med vores børn og vores til tider manglende forberedelse…. Stor arbejdsomhed ift. at finde de rigtige løsninger for os”.
se projektet her

Karen Margrethe og Flemming Hansen

”…Vi nyder meget at være her. Der er dejligt lyst – en skøn terrasse. Godt gået af Pilgaard Ark.!”
se projektet her